Wat kost een taaltraining?

Wat hebben de kosten van een taaltraining en het plannen van een vakantie met elkaar te maken? Meer dan je denkt!

Wat kost een taaltraining?

Wat hebben de kosten van een taaltraining en het plannen van een vakantie met elkaar te maken? Meer dan je denkt!

Regelmatig krijgen we de vraag wat een taaltraining eigenlijk kost. Dat is een moeilijke vraag waar geen eenduidig antwoord bij past, deze is namelijk afhankelijk van verschillende zaken. Eigenlijk net zoals bij het plannen van een vakantie. We hebben de vergelijking niet helemaal zelf bedacht, maar hij is wel passend. De vragen die bij beide worden gesteld zijn redelijk hetzelfde en de antwoorden die erop gegeven worden kunnen de uiteindelijke reis enorm beïnvloeden.

Voorbeeldvragen
Kijk maar eens naar deze vragen!

 • Blijven we in de buurt of gaan we toch wat verder weg?
  > Wil je bijvoorbeeld met lokale winkeliers een paar woorden kunnen wisselen of wil je een inhoudelijke discussie op niveau kunnen voeren met een groepje Duitse juristen?
 • Gaan we met onze eigen auto of laten we ons comfortabel vervoeren?
  > Ga je zelfstandig studeren of kies je voor een maatwerk privétraining met een van onze professionele taaltrainers?
 • Kiezen we voor één lange vakantie of maken we meerdere korte tripjes?
  Je kunt kiezen voor een intensieve training van bijvoorbeeld 30 uur in één week of je kunt die training spreiden over vijf of tien wekelijkse sessies.
  Met dat laatste heb je overigens meer profijt en een beter leerresultaat – net zoals meerdere korte vakanties beter en leuker kunnen zijn.

Deskundig advies van onze experts
Kortom: we kunnen je eigenlijk pas echt vertellen wat een training precies kost, als we je een paar vragen hebben mogen stellen. Aan de hand van je antwoorden zullen onze experts je dan een deskundig advies geven over de oplossing die het beste bij je past, uiteraard rekening houdend met je leerdoelen en budget.

We stellen je deze vragen graag!
Neem voor een uitgebreid advies over je specifieke situatie gerust contact met ons op. Onze trainingsadviseurs staan voor je klaar en spreken graag vrijblijvend alle mogelijkheden door!

Indicatie
Toch alvast een indicatie van de kosten en een uitgebreide uitleg hierover? Kijk dan hier en ontdek ook meteen meer over onze maatwerktrajecten, hoeveel tijd het kost om een taal te leren en welke studievormen er allemaal zijn bij Elycio Talen.

Reviews
Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Neem dan hier alvast een kijkje, lees onze reviews en laat je inspireren.

Veilig, online en op afstand
Wist je al dat wij al onze taal- en cultuurtrainingen ook aanbieden via videobellen? Volledig face-to-face en onder leiding van je eigen professionele taaltrainer. Meer weten hierover? Hier vind je alle informatie over thuis een taal leren.

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.