Engels telefoonalfabet

Alfa, Bravo, Charlie, en dan?

Engels telefoonalfabet

Handig! Op deze pagina vindt u het Engelse telefoonalfabet.

Met onze tips over zakelijk telefoneren in het Engels bent u vast al een heel eind gekomen in uw zakelijke telefoongesprekken. Maar dan komt ineens de vraag of u uw bedrijfsnaam kunt spellen in het Engels. Help! Hoe zat het ook alweer met dat Engels telefoonalfabet? Alfa, Bravo, Charlie, en dan?

Eerste hulp bij spellen in het Engels
Regelmatig zal in een (zakelijk) Engels telefoongesprek gevraagd worden of u iets kunt spellen. Uw Nederlandse naam bijvoorbeeld, die voor Engelse native speakers vaak erg ‘buitenlands’ klinkt. Houd daarom altijd een Engels telefoonalfabet bij de hand en oefen op voorhand met enige regelmaat het spellen van uw eigen naam.

Met dit Engelse telefoonalfabet bij de hand kent zelfs spellen in het Engels voor u geen geheimen meer. Heeft u behoefte aan een uitgebreide taaltraining in het Engels? Een cursus zakelijk Engels volgt u op een van onze 8 locaties in Nederland. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passend advies.

Uw zakelijk Engels opfrissen of verbeteren?
Graag helpen wij u met een resultaatgerichte taaltraining. Tijdens een training zakelijk Engels bij Elycio Talen besteden we veel aandacht aan het vakjargon in uw branche; de terminologie die u in de praktijk het meest gebruikt. Bovendien komen de meest gebruikelijke aanspreekvormen en zakelijke formuleringen in het Engels aan bod. Neemt u voor een aanbod op maat gerust contact met ons op.

Een professionele taalcoach Engels. Precies wanneer u het nodig heeft.
Met Coaching On Demand kunt u op ieder gewenst moment een professionele taaltrainer, native speaker van het Engels, raadplegen. Onze taaladviseurs zijn er voor iedereen en voor elke situatie. Meer internationaal zakelijk succes, op afroep!

Tevens bieden wij taalassessments waarmee snel en eenvoudig de huidige Engelse taalvaardigheid van medewerkers kan worden bepaald. Indien gewenst ook specifiek op maat gemaakt, zodat deze voldoen aan de wensen en behoeften van uw organisatie of branche.

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.