Een zonnige taalboost voor zakelijk succes - Het Zomerse Taalbad 2024 - 25% korting!

Het klimaat sparen, het milieu ontzien en tegelijk kosten besparen:

ontdek onze professionele e-learningoplossingen

Bespaar op tijd en kosten met professionele E-learning

Tegenwoordig kan geen ondernemer er meer omheen: duurzaam ondernemen. Wie nu investeert in een meer duurzame toekomst, plukt daar op korte en op lange termijn de vruchten van. Bedrijven die de omslag maken zijn zuiniger, innoveren meer, zijn socialer en hebben betrokken medewerkers. Dat maakt hen sterker en slagvaardiger. Benieuwd of professionele e-learning u hierbij kan helpen, lees dan verder!

Je kunt klein beginnen
Verduurzamen is een proces. Als je klein begint, heb je veel ruimte om te groeien. Kijk daarom eerst naar kleine verbeteringen of stapjes waarmee snel en makkelijk winst te behalen valt. Als dat goed gaat, dan kun je verder gaan kijken en zo steeds uitbreiden.

Iedere organisatie weet dat het tegenwoordig essentieel is dat medewerkers zich blijven ontwikkelen, ook hierin zijn duurzame stappen mogelijk. Werkgevers hebben economische en organisatorische voordelen van een goed opgeleid personeelsbestand. Niet alleen om te zorgen dat medewerkers bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie, maar ook om te zorgen dat je een aantrekkelijke werkgever bent of om ervoor te zorgen dat je medewerkers duurzaam inzetbaar zijn.

Door e-learning je steentje bijdragen aan een grotere milieubewustheid binnen je bedrijf
Gemiddeld wordt tussen de 20 en 35% op opleidingskosten bespaard door het gebruik van e-learning. Online leren biedt grote voordelen, ook op het gebied van duurzaamheid:

Een van de voordelen van e-learning is dat deelnemers hun e-learningtraject kunnen starten en volgen op een tijdstip naar keuze en vanaf een locatie die hen schikt. Ze kunnen het traject doorlopen in hun eigen tempo.

Door de inzet van e-learning is het niet alleen mogelijk om deelnemers plaats- en tijdonafhankelijk te laten leren, maar ook om ze precies datgene te leren wat ze nodig hebben op precies het juiste moment. E-learning biedt hiermee maatwerk, wat kan leiden tot concurrentievoordelen.

De inzet van e-learning biedt veel praktische voordelen die duurzaamheid opleveren voor de organisatie. Er zijn immers geen huishoudelijke zaken die geregeld hoeven te worden: geen lesruimtes, geen koffie en lunch, geen groepen die eerst vol moeten zitten, geen data die al ver van tevoren gepland moeten worden en geen reistijd voor zowel trainer als deelnemers.

E-learning bij Elycio Talen
Elycio Talen biedt sinds 1966 zakelijke taal- en cultuurtrainingen op maat waarmee u in alle taalgebieden ter wereld de beste resultaten realiseert. Wij bieden hierbij ook professionele e-learning voor bedrijven, overheden, non-profit sector en particulieren.

Het grote voordeel van online een taal leren bij Elycio Talen is niet alleen dat u het programma kunt doen op het moment en de plek die u het beste uitkomt maar dat u er daarnaast absoluut niet alleen voor staat! Tijdens het e-learning traject wordt u begeleid door één van onze ervaren en deskundige taaltrainers, die u coacht en ondersteunt. Daarnaast ontvangen u en de trainer tussentijds gedetailleerde rapporten over de vorderingen die u boekt tijdens de online taaltraining.

Voor haar e-learningprogramma maakt Elycio Talen gebruik van de online studiepakketten Rosetta Catalyst en 7Speaking, waarmee u eenvoudig en doelgericht een taal leert.

E-learningprogramma 7Speaking
7Speaking, het online platform waarmee Elycio Talen werkt, bevat een groot aanbod aan cross-mediale mogelijkheden en oefeningen voor taaltrainingen.
Naast luisteren, lezen en schrijven bevat het programma een unieke spraakherkenning module. Gedurende de training kan de gebruiker periodiek zijn/haar niveau testen en zo wordt de verbetering in de eigen taalvaardigheid zichtbaar. Het programma bevat dagelijks nieuwe content en is zeer actueel.

E-learningprogramma Rosetta Catalyst
Rosetta Catalyst is een zeer gebruiksvriendelijk e-learningpakket voor taalvaardigheid waarmee u eenvoudig en doelgericht een taal leert. Het programma bevat een grote variatie aan taaloefeningen die kunnen worden gepersonaliseerd, zodat u het programma geheel kunt afstemmen op uw eigen leerdoelen. U wordt op het juiste niveau ingeschaald op basis van de antwoorden in de voorbereidende toets. Zo kunt u doelgericht aan de slag en haalt u het maximale rendement uit uw taaltraining! Het programma is beschikbaar in maar liefst 24 talen. Dit mooie e-learning programma is ook offline bruikbaar. Sommige onderdelen kunnen namelijk gedownload worden. Ideaal wanneer u even niet over internet beschikt. Rosetta Catalyst biedt u ook de mogelijkheid om deel te nemen aan virtuele klassen.

Blended learning: de ideale balans tussen zelfstandig leren en leren onder begeleiding van een trainer.
Elycio Talen streeft altijd naar het beste resultaat en beveelt hierbij blended learning aan, een combinatie van face-to-face sessies en online taaltraining, gebruik makend van onze veelzijdige online trainingsprogramma’s 7Speaking en Rosetta Catalyst. Deze combinatie van leermethoden heeft de volgende voordelen:

Een flexibele oplossing voor professionals met een drukke agenda
Meer aandacht voor de te leren vaardigheden tijdens de contacturen
Het combineren van de voordelen van face-to-face sessies (interactie en praktijkvoorbeelden) en e-learning (door creëren eigen leerstijl, eigen leertempo en onafhankelijkheid van tijd en plaats).

MVO keurmerk
Werken aan een mooiere wereld is natuurlijk ook gewoon leuk. En als je daar met je onderneming een steentje aan kunt bijdragen, dan is dat alleen maar fijn. Elycio Talen is daarom keurmerkhouder van het Keurmerk MVO, zo onderscheiden we ons op de thema’s van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Neemt u voor meer informatie en/of een aanbod op maat gerust contact met ons op, onze medewerkers informeren u graag over alle mogelijkheden.

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

Metaalwarenindustrie Witte van Moort

“Mijn trainer is erg prettig. Hij kan de stof goed overbrengen, ook als je het na 2x uitleggen nog niet snapt. Kortom, erg prettig als je onzeker bent over je niveau Duits. Deze training is een goeie aanvulling geweest voor mijn dagelijks contact met Duitse klanten.”

Nick Kockmann – Metaalwarenindustrie Witte van Moort – Incompany taaltraining Duits – maart 2023

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.