Doeltreffend leerdoelen realiseren met ons uitgebreide aanbod aan taaloplossingen

Naast individuele trainingen en incompany trainingen bieden wij ook:

  • Open groepstaaltrainingen
  • Inburgeringscursussen
  • Professionele taalassessments
  • E-learning & blended learning
  • Workshops
  • Taalreizen

ONZE VESTIGINGENONLINE CONTACTFORMULIER
CEDEO-beoordeling taaltraining
 

Gratis informatiepakket

Aanhef:
Voornaam
Achternaam
Bedrijf
E-mail
Telefoon:
Taal:

Vestiging:
Hoe heeft u ons gevonden?:


Onze andere taaloplossingen


Elycio Talen verzorgt al meer dan 50 jaar taaltrainingen op maat voor professionals in het bedrijfsleven en bij de overheid. In aanvulling op onze individuele- en incompany taaltrainingen bieden wij daarom een breed scala aan aanvullende diensten om de training naadloos op uw leerdoelen af te stemmen. Deze diensten kunnen ook opzichzelfstaand worden afgenomen.

Taaltraining in open groepen
Met enige regelmaat starten er nieuwe open groepstaaltrainingen voor de talen Duits, Engels, Spaans, Frans, Nederlands, Chinees en Italiaans. Zowel beginners als meer gevorderden trainen onder begeleiding van een ervaren professionele taaltrainer interactief aan taalverbetering op een van onze vestigingen in Nederland.

E-learning en blended learning oplossingen
Voor haar e-learningprogramma maakt Elycio Talen gebruik van de online studiepakketten Rosetta Foundations (speciaal voor beginners) en Rosetta Advantage (voor gevorderden), waarmee u eenvoudig en doelgericht een taal leert. Het grote voordeel van online een taal leren is dat u het programma kunt doen op het moment en de plek die u het beste uitkomen. Maar dat betekent niet dat u er alleen voor staat. Tijdens de training wordt u begeleid door één van onze ervaren en deskundige taaltrainers, die u coacht en ondersteunt.

Workshops
Elycio’s taal- en cultuurworkshops helpen u om snel en kosteneffectief nieuwe kennis en vaardigheden op te bouwen. Ze concentreren zich op één specifiek thema of toepassingsgebied van taal en (zakelijke) cultuur. In korte tijd verwerft u nieuwe inzichten en krijgt u tips en tricks die u direct in uw dagelijkse praktijk kunt gebruiken. Handig en doelgericht.

Taalreizen
Het kan nuttig en interessant zijn om een (deel van een) taaltraining te volgen in een land waar de doeltaal daadwerkelijk wordt gesproken. Al dan niet in combinatie met een voor- en/of natraject bij Elycio Talen. Het aanbod varieert van specifiek zakelijke taalcursussen en gespecialiseerde cursussen voor leidinggevenden tot taalcursussen speciaal gericht op de sector waarin u actief bent.

Taalassessments
Een goede kennis van taal en cultuur is van doorslaggevend belang om succesvol te kunnen zijn in internationale zaken. Daarom wilt u er zeker van zijn dat u en uw medewerkers over alle benodigde vaardigheden beschikken. En waar die vaardigheden eventueel nog ontbreken, wilt u waarschijnlijk vooraf al weten wat de benodigde investeringen zijn om tot het gewenste niveau te komen. De taalassessments van Elycio Talen vormen het antwoord op deze behoeftes.

Inburgering / NT2


Elycio Talen heeft de laatste jaren bewezen een zeer succesvol inburgeringsprogramma te kunnen bieden. Dat blijkt wel uit onze slagingspercentages van 2016, die ver boven het landelijk gemiddelde liggen.

Elycio Talen biedt inburgeringscursussen op haar vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Enschede, Geertruidenberg, Papendrecht, Rijswijk, Woudrichem, Zeist en Zevenbergen.

Elycio Talen beschikt over het Blik op Werk Keurmerk en is beoordeeld met 4 van de 5 mogelijke sterren.