Slider
 • Praktijkgericht maatwerk, direct toepasbaar
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Trainers zijn ervaren professionals, native speakers
 • Online en op locatie, alle talen, alle niveaus
 • Resultaatgerichte aanpak voor zakelijk succes
 • ISO-gecertificeerd, score klanttevredenheid: 9,78

Individuele taaltraining

Elycio-Talen-Home-Individuele-Taaltrainingen

Succesvol communiceren met uw internationale gesprekspartners? Zonder misverstanden over gemaakte afspraken of te behalen resultaten. Kies dan een individuele zakelijke taaltraining op maat met een van onze professionele taaltrainers. Perfect afgestemd op uw persoonlijke wensen en leerdoelen. Met ruime aandacht voor vakterminologie en de zakelijke cultuur en gewoontes in het land van de doeltaal.

Incompany taaltraining

Elycio-Talen-Home-Incompany-Taaltraining

Met uw organisatie internationaal zaken doen? Dan is het belangrijk dat uw medewerkers afnemers en leveranciers foutloos te woord kunnen staan. Kies voor een incompany taaltraining met onze professionele taaltrainers. Optimaal afgestemd op de situatie en doelen van uw organisatie. Praktijkgericht maatwerk. Kleine groepen met ruime aandacht voor iedere deelnemer, voor het beste resultaat.

Taaltraining online

Elycio-Talen-Home-Taaltraining-Online

Op afstand studeren met een van onze ervaren taaltrainers? Of juist helemaal zelfstandig? We hebben een uitgebreid scala aan mogelijkheden om snel en doelgericht uw taalvaardigheid op het gewenste niveau te brengen. Voor zakelijk of persoonlijk gebruik. Neem contact op voor deskundig advies over de oplossing die het best bij u past.

Taaltrainingen voor zakelijk gebruik – op maat en in iedere gewenste taal

Onze taal- en cultuurtrainingen voor de zakelijke markt gaan ook in deze periode gewoon door (individueel en in kleine groepen). Voor uw en onze veiligheid nog steeds vooral online natuurlijk. Neem voor overleg en nadere informatie contact op met onze dichtstbijzijnde vestiging

Een nieuwe taal leren vergt inspanning en oefening. Onze professionele taaltrainers, native speakers, helpen u daar graag bij, ook online en op afstand! 
Succesvol internationaal zakendoen is en blijft mensenwerk, onze zakelijke taaltrainingen helpen u daarbij. Goede communicatie, ook wanneer u uw gesprekspartners alleen online ontmoet, is cruciaal voor het behalen van het beste resultaat. Hoe doe je dat? Door de taal te spreken van uw zakenpartner en diens (zakelijke) cultuur en gebruiken te begrijpen. De professionals van Taleninstituut Elycio Talen verzorgen al meer dan 50 jaar zakelijke taaltrainingen op maat voor managers en professionals bij bedrijfsleven en overheid. Zodat u in alle taalgebieden ter wereld de gewenste resultaten behaalt. Kiezen voor Elycio Talen is dan ook kiezen voor bewezen kwaliteit.

Zakelijke taaltrainingen, praktijkgericht maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen en behoeften 
Met onze professionele trainers, native speakers, leert u de taal op een praktische en doelgerichte manier. Dankzij een uitgebreide intake wordt iedere training volledig afgestemd op uw behoeften en mogelijkheden, met de terminologie van uw vakgebied en voorbeelden uit uw dagelijkse werksituatie. Wat u ’s ochtends in de taalcursus leert, brengt u ’s middags al in de praktijk. 

Ruim aandacht voor zakelijke en sociale cultuur en omgangsvormen
Ieder land heeft naast een eigen taal ook een eigen cultuur. En binnen die cultuur gelden gewoontes en omgangsvormen die vaak anders zijn dan in Nederland. Wanneer u de verschillen kent en weet hoe daarmee om te gaan, wordt zakendoen een stuk gemakkelijker. Onze trainers besteden dan ook ruim aandacht aan de zakelijke en sociale gebruiken en omgangsvormen in het land van de doeltaal. Zodat u precies weet wat wel of juist niet te doen in de contacten met uw gesprekspartners.

Trainen op de manier die u het beste uitkomt, met of zonder begeleiding 
Elycio Talen biedt maatwerk in professionele taaltrainingen voor elke zakelijke toepassing, in elke gewenste vorm en op tijden die u schikken. Individueel of samen met collega’s in kleine groepen van gelijk taalniveau. Online of op locatie. Samen met een van onze ervaren trainers of zelfstandig. Ook als u zelf thuis online een nieuwe taal wilt leren, helpen u graag met de beste oplossing!

Elycio Talen in cijfers

 • 2.500+ taaltrainingen per jaar
 • Klanten waarderen ons met een 9,78
 • Alle moderne talen
 • Al 55 jaar ervaring (sinds 1966)
 • Bewezen kwaliteit: ISO-gecertificeerd sinds 1994

Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews! Neemt u voor een aanbod op maat gerust contact met ons op. Of email direct naar info@elyciotalen.nlKiezen voor Elycio Talen is kiezen voor bewezen kwaliteit:

 

Meer weten?

 
Alle moderne talen
Professionele taaldocenten
Persoonlijk
Snel & voordelig 
Kwaliteit staat voorop

Reviews

Slider

Social Media

Blogs

Blog: Opleiding, cursus of training?

Elycio-Talen-blog-opleiding-cursus-training

Opleiding, cursus of training? Wat is het verschil? Maakt het uit of je een opleiding, een cursus of een training volgt? Want is er eigenlijk een verschil? Een veel voorkomende…

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2483

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

 
X