Misschien wel..

het meest geavanceerde e-learning programma ter wereld

  • Continu nieuwe en actuele leerstof
  • Content die is afgestemd op uw vakgebied
  • Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans
  • Leer sociaal: 18 online communities
  • Workshops & interactieve oefeningen
  • Alles draait om onderdompeling en motivatie

7Speaking: e-learning 2.0

Zelfstandig een nieuwe taal leren? Het e-learningprogramma 7Speaking is ontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Alles is erop gericht u te motiveren en te stimuleren om uw taalvaardigheid steeds verder te verbeteren. Bijvoorbeeld door een continue aanvoer van nieuw studiemateriaal gebaseerd op de actualiteit, zoals clipjes van nieuwsuitzendingen. Met een schat aan materiaal dat is afgestemd op uw persoonlijke en zakelijke interesses (door u te kiezen uit een brede selectie, van techniek tot politiek). Door de mogelijkheid online te communiceren met andere deelnemers waar ook ter wereld. Dankzij online correctie van door u geschreven teksten. En door de mogelijkheid tot microleren: kleine oefeningen op uw mobiel, met een frequentie die u zelf bepaalt.

Het programma kan worden gebruikt op PC, tablet en mobiel. En komt inclusief modules in de doeltaal om tegelijkertijd te werken aan het verder verbeteren van allerlei professionele vaardigheden (van HR tot verkoop) en zakelijke woordenschat. Met voorbeeldteksten voor brieven en e-mails. En uiteraard kunt u periodiek uw eigen voortgang meten.

7Speaking is beschikbaar voor de talen Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans. Voor beginners en (verder) gevorderden, altijd studiemateriaal dat het best aansluit op uw niveau.

En natuurlijk kunt u 7Speaking perfect integreren in een blended training met een van onze ervaren taalprofessionals.

Direct een online taalcursus of taalassessment bestellen?
In onze webshop bestelt u eenvoudig een professionele online taalcursus en/of taaltest. Na uw bestelling ontvangt u spoedig per mail uw persoonlijke inlogcode met een link, hiermee kunt u de taaltest op ieder gewenst moment afnemen of uw online taalcursus op ieder gewenst moment starten.

Meer weten?
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze trainingsadviseurs adviseren u graag over de oplossing die het beste bij u past.

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

Schenker Logistics Nederland B.V.

“De training was goed, trainer probeerde alles goed en duidelijk uit te leggen. Gaf voldoende huiswerk op.”

Priya Sathasivam Sivasupramaniam, Schenker Logistics Nederland B.V. – Incompany groepstraining Engels – juni 2020

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.