7Speaking: E-Learning 2.0

Misschien wel het meest geavanceerde e-learning programma ter wereld

 • Continu nieuwe en actuele leerstof
 • Content die is afgestemd op uw vakgebied
 • Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans
 • Leer sociaal: 18 online communities
 • Workshops & interactieve oefeningen
 • Alles draait om onderdompeling en motivatie

7Speaking: e-learning 2.0

 • geavanceerd e-learningprogramma, volledig gericht op het continu verbeteren van uw taalkennis
 • op basis van actueel studiemateriaal, af te stemmen op uw persoonlijke en zakelijke interesses
 • online communiceren met andere deelnemers
 • voor zelfstudie of begeleid door een van onze professionele taaltrainers
 • inclusief modules om te werken aan uw zakelijke vaardigheden (van HR tot verkoop)

Ook een vreemde taal leren, zelfstandig of met persoonlijke begeleiding? Het e-learningprogramma 7Speaking is ontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Alles is erop gericht u te motiveren en te stimuleren om uw taalvaardigheid steeds verder te verbeteren.

Want een vreemde taal leer je het best door oefening, door regelmatig te blijven herhalen en door zo goed mogelijk aan te sluiten op het bestaande niveau en de persoonlijke interesses.

Daarom heeft 7Speaking als eerste een uitgebreide ingangstest om nauwkeurig uw bestaande niveau van taalvaardigheid te bepalen en het studiemateriaal daar perfect op af te stemmen. Dat studiemateriaal wordt continu uitgebreid met bijvoorbeeld clipjes van nieuwsberichten of andere programma’s. Telkens aangevuld met uitleg over grammatica en woordenschat. Met oefeningen om uw voortgang te controleren. Met bovendien een schat aan studiemateriaal, dat u zelf kunt afstemmen op uw persoonlijke en zakelijke interesses (door u te kiezen uit een brede selectie, van techniek tot politiek). Met de mogelijkheid online te communiceren met andere deelnemers waar ook ter wereld. Met online correctie van door u geschreven teksten. En met microleren: regelmatig kleine oefeningen op uw mobiel, in een frequentie die u zelf bepaalt.

7Speaking kan uiteraard door elkaar worden gebruikt op PC, tablet en mobiel. En komt inclusief modules in de doeltaal om tegelijkertijd te werken aan het verder verbeteren van allerlei professionele vaardigheden (van HR tot verkoop) en zakelijke woordenschat. Met voorbeeldteksten voor brieven en e-mails. En uiteraard kunt u periodiek uw eigen voortgang meten.

7Speaking is beschikbaar voor de talen Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans. Voor beginners en (verder) gevorderden, altijd studiemateriaal dat het best aansluit op uw niveau.

En natuurlijk kunt u 7Speaking perfect integreren in een blended training met een van onze ervaren taalprofessionals.

Direct een online taalcursus of taalassessment bestellen?
In onze webshop bestelt u eenvoudig een professionele online taalcursus en/of taaltest. Na uw bestelling ontvangt u een mail uw persoonlijke inlogcode en een link naar uw cursus of test. Hiermee kunt u op ieder gewenst moment uw cursus beginnen of de taaltest starten.

Meer weten?
Maar u kunt natuurlijk ook eerst even overleggen met een van onze deskundige trainingsadviseurs. Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over de oplossing die het beste bij u past.

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
 • Online
 • Bij u op kantoor
 • Op een van onze vestigingen
 • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

Nationale Nederlanden

“The training helps me understand the context more and make basic conversation. It’s a good stepping stone to learn the language proficiently. The lessons were good, practical and useful. It helped me get started with good confidence!”

Pratham Agarwal – Individuele taaltraining Nederlands – mei 2024

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.