Taaltraining voor open groepen: praktijkgerichte groepstrainingen voor beginners en gevorderden

Waarom een open groepstaaltraining bij Elycio Talen?

  • Trainen met deelnemers van gelijk niveau
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • Een ruim talenaanbod, ervaren trainers
  • Gemiddelde CEDEO beoordeling van 9,5
  • Start meerdere keren per jaar
  • Zes vestigingen in Nederland

ONLINE CONTACTFORMULIEREN
CEDEO-beoordeling taaltraining
 

Gratis informatiepakket

Aanhef:
Voornaam
Achternaam
Bedrijf
E-mail
Telefoon:
Taal:

Vestiging:
Hoe heeft u ons gevonden?:


Taaltraining voor open groepen


Met enige regelmaat starten er nieuwe series open groepstaaltrainingen voor de talen Duits, Engels, Spaans, Frans, Nederlands, Chinees en Italiaans. Bij voldoende aanmeldingen bieden wij de training ook in andere talen aan. Iedere zakelijke professional kan meedoen. Zowel beginners als meer gevorderden trainen onder begeleiding van een ervaren professionele taaltrainer interactief aan taalverbetering. Deze trainingen kunnen zowel klassikaal als online worden gevolgd.

Planning en locaties
De open groepstaaltrainingen vinden plaats aan onze vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Enschede, Papendrecht, Rijswijk en Zeist. De trainingen duren in principe 10 weken, met iedere week één lesavond van 2 uur (voor beginners gaan we uit van 12 sessies van 2 uur).


Inhoud training


De inhoud is vooral gericht op het verbeteren van de spreek- en luistervaardigheid. De onderwerpen zijn gerelateerd aan zakelijke situaties. Regelmatig bijwonen van de lessen geeft recht op een certificaat. De open groepstrainingen bestaan uit kleine groepen van maximaal acht deelnemers en garanderen ruime persoonlijke aandacht voor iedereen.

Effectief leren door te doen
Bij deze praktijkgerichte groepstrainingen ligt het accent op het actief verbeteren van uw spreek- en luistervaardigheid. U wordt betrokken in rollenspelen, dialogen en groepsdiscussies die uw zelfvertrouwen bevorderen, uw woordenschat vergroten en uw inzicht in de grammaticale structuren verbeteren.

Praktijkgericht trainen
In de trainingen prevaleert het handig gebruik van de taal in de dagelijkse praktijk boven een diepgaande kennis van de grammatica. Tijdens de trainingen wordt zoveel mogelijk de te leren taal gesproken. Het rendement van de training is uiteraard mede afhankelijk van uw eigen motivatie, leertempo en aanwezigheid. Huiswerk en zelfstudie verhogen de effectiviteit van de training.

Trainers zijn native speakers
Onze trainers zijn bevoegde native of near-native speakers, die de deelnemers een goede taalvaardigheid bijbrengen en ze daarnaast introduceren in de zakelijke cultuur van de gebieden waar de taal wordt gesproken.

Doelstellingen van een open groepstraining:

  • Taalvaardigheid en cultureel begrip verbeteren voor praktisch dagelijks gebruik;
  • Uw vocabulaire en vakterminologie uitbreiden;
  • Doeltreffend en efficient communicatievaardigheden ontwikkelen;
  • Betere zakelijke resultaten realiseren.

Informatiepakket aanvragen

Aanhef:
Voornaam
Achternaam
Bedrijf
E-mail
Telefoon:
Taal:
Vestiging:
Hoe heeft u ons gevonden?:
Selecteer uw interesse(s)
Incompany Taaltraining
Individuele Taaltraining
Open Groepstraining
Staatsexamen NT 2
E-learning
Tekst en vertaling
Taalassessments

Inschrijven voor een open groepstaaltraining

Via het onderstaande formulier kunt u zich eenvoudig inschrijven voor een open groepstaaltraining naar keuze. Na ontvangst van uw inschrijving nemen wij zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met u op!