Incompany taaltrainingen op maat in iedere taal, letterlijk

Ons talenaanbod


Organisaties die hun talen spreken, zijn beter in staat om hun internationale belangen goed te behartigen en behalen daardoor betere resultaten. Elycio Talen verzorgt professionele taaltrainingen op maat in iedere gewenste taal en voor vrijwel elk vakgebied.

Of het nu gaat om een taaltraining in een gangbare taal als het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans of juist een training in een minder gangbare taal: van een professionele taaltraining Arabisch tot Zweeds, voor ieder budget bieden wij een passende oplossing.


Bekijk de populairste taaltrainingen

Informatiepakket aanvragen

Aanhef:
Voornaam
Achternaam
Bedrijf
E-mail
Telefoon:
Taal:
Vestiging:
Hoe heeft u ons gevonden?:
Selecteer uw interesse(s)
Incompany Taaltraining
Individuele Taaltraining
Open Groepstraining
Staatsexamen NT 2
E-learning
Tekst en vertaling
Taalassessments

Cursus zakelijk Engels

Een cursus zakelijk Engels is ideaal voor bedrijven met internationale contacten. U leert de geschreven en ongeschreven wetten van het Business English, zodat u succesvoller en zelfverzekerder uw Engelstalige contacten tegemoet kunt treden en vanaf het eerste moment resultaatgericht zaken met hen kunt doen.


Meer informatie

Cursus zakelijk Duits

Een cursus zakelijk Duits is van groot belang voor bedrijven met contacten bij onze oosterburen, want Duitsland is nog steeds onze belangrijkste handelspartner. Zo dichtbij, maar toch ook zo anders. Een goede beheersing van de Duitse taal en omgangsvormen opent deuren en is cruciaal voor zakelijk succes.


Meer informatie

Cursus zakelijk Frans

Een cursus zakelijk Frans is een eerste stap naar uw succes op de Franse markt. Want een goede beheersing van de Franse taal en omgangsvormen opent deuren die anders gesloten blijven. Wij helpen u om uw Franstalige contacten zelfverzekerder tegemoet te treden en resultaatgericht zaken met hen te kunnen doen.


Meer informatie

Cursus zakelijk Spaans

Een cursus zakelijk Spaans is onmisbaar voor bedrijven die zaken willen doen Spaanstalige landen. De wereldtaal Spaans is cruciaal voor zakelijk succes in Midden- en Zuid-Amerika. Wij helpen u om uw Spaanstalige contacten zelfverzekerder tegemoet te treden en resultaatgericht zaken met hen te kunnen doen.


Meer informatie

Nederlands voor anderstaligen

Een cursus Nederlands is nuttig voor iedereen die in de Nederlandse maatschappij wil leven en werken. Een goede beheersing van de Nederlandse taal maakt het makkelijker om in de dagelijkse praktijk te kunnen communiceren en functioneren.


Meer informatie

Direct inschrijven voor een van onze trainingen

Vul onderstaand formulier in om u direct in te schrijven voor een van onze trainingen. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.