Een cursus zakelijk Spaans bij Elycio Talen. Bewezen deskundig met 50 jaar ervaring


Waarom Elycio Talen?

 • Praktijkgerichte training op maat
 • ISO 9001 gecertificeerd
 • Leer de taal én zakelijke cultuur kennen
 • Gemiddelde CEDEO beoordeling van 9,5
 • Ervaren taaltrainers, native speakers
 • Zes vestigingen in Nederland
Cursus Zakelijk Spaans - CEDEO

Cursus zakelijk Spaans


Een cursus zakelijk Spaans is onmisbaar voor bedrijven die zaken willen doen Spaanstalige landen. De wereldtaal Spaans is cruciaal voor zakelijk succes in Midden en Zuid Amerika. Wij helpen u om uw Spaanstalige contacten zelfverzekerder tegemoet te treden en resultaatgericht zaken met hen te kunnen doen. Onze Spaanse taaltrainers zijn zonder uitzondering native speaker en hebben veel ervaring met zakendoen in Spanje.

Wij verzorgen de cursus zakelijk Spaans op onze vestigingen in: Amsterdam, Arnhem, Enschede, Papendrecht, Rijswijk en Zeist. Ook kunt u kiezen voor een incompany taaltraining bij u op locatie.


Wat leert u tijdens onze cursus zakelijk Spaans?

Wij helpen u met de Spaanse taal en met uw vakjargon. We maken u bekend met gangbare aanspreekvormen en met zakelijke formuleringen in het Spaans. We geven u inzicht in de zakelijke cultuur en gebruiken in Spanje en in Midden en Zuid-Amerika. U leert over de wijze van besluitvorming en de verschillen tussen de Spaanstalige en de Nederlandse manier van zakendoen.


Een praktijkgerichte cursus zakelijk Spaans op maat

 • Elke taalcursus is voor ons maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda;
 • Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers, die u helpen op praktische en doeltreffende wijze uw kennis van het Spaans te verbeteren;
 • Praktisch en doeltreffend, het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie;
 • Maximaal resultaat dankzij onze beproefde en ISO-gecertificeerde leermethodes;
 • Onze taaltrainingen scoren een kwaliteitscijfer van 9,5 bij het CEDEO klanttevredenheidsonderzoek;
 • Elycio Talen is ervaren en deskundig. Wij verzorgen al sinds 1966 professionele taaltrainingen voor de zakelijke markt.

Bekijk de diverse trainingsvormen

Informatiepakket aanvragen

Aanhef:
Voornaam
Achternaam
Bedrijf
E-mail
Telefoon:
Taal:
Vestiging:
Hoe heeft u ons gevonden?:
Selecteer uw interesse(s)
Incompany Taaltraining
Individuele Taaltraining
Open Groepstraining
Staatsexamen NT 2
E-learning
Tekst en vertaling
Taalassessments

TESTIMONIAL


Ervaringen van onze deelnemers

Onze Cursus Zakelijk Spaans heeft een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,5 (PDF)

“Helaas is het niet mogelijk om op het evaluatieformulier ‘zeer goed’ aan te kruisen. Anders was dit zeker van toepassing op de trainer van Elycio. Ik heb de maandagavonden niet ervaren als een cursus, maar een bijeenkomst waarbij iemand zijn kennis en ervaring met ons wilde delen. Ik vind het dan ook jammer dat het alweer voorbij is. Bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan.”John Otten, Scania Zwolle

U kunt kiezen uit de volgende trainingsvormen


Individuele maatwerktrainingen Spaans

Onze meest geboekte taalcursus! Maatwerk in ieder detail: volledig afgestemd op uw persoonlijke doelen, (leer)mogelijkheden en agenda. Praktijkgericht, efficiënt en doeltreffend. Samen met uw persoonlijke trainer werkt u aan de actieve beheersing van taal, vakterminologie en zakelijke omgangsvormen.

Meer over individuele training

Incompany maatwerktrainingen Spaans

Groepen van maximaal 8 collega´s van gelijk niveau werken samen aan het verbeteren van hun zakelijke taalvaardigheid. De training wordt volledig afgestemd op de dagelijkse praktijk van de deelnemers en is direct toepasbaar in het werk. Doelen en planning van de training worden vastgesteld in overleg met opdrachtgever en deelnemers.

Meer over incompany trainingen

Open Groepstrainingen Spaans

Met maximaal 8 deelnemers van gelijk niveau werkt u aan verbeteren van de spreek- en luistervaardigheid in algemene zakelijke situaties. De training omvat 10 wekelijkse lesavonden op een locatie van Elycio Talen.

Meer over open groepstraining

E-Learning en Blended Learning

Voor mensen die vaak onderweg zijn of die zelfstandig zakelijk Spaans willen studeren in eigen tijd en tempo is er het programma Rosetta Advantage. In overleg met een deskundige trainer wordt een leerpad uitgezet. U kunt (naar keuze begeleid of onbegeleid) een jaar lang studeren aan de hand van zeer divers studiemateriaal. Ook in combinatie met een face-to-face training.

Meer over E-learning & Blended learning
 

Interesse in een cursus zakelijk Spaans?


Neemt u voor verdere inlichtingen over onze taalcursus Spaans contact op met één van de vestigingen van ons taleninstituut. Of vul het online formulier in en vraag zo onze brochure aan.


VESTIGINGENINSCHRIJVEN