Een cursus zakelijk Frans op maat bij Elycio Talen. Bewezen deskundig met 50 jaar ervaring


Waarom Elycio Talen?

 • Franse taaltraining volledig op maat
 • ISO 9001 gecertificeerd
 • Ervaren taaltrainers, native speakers
 • Gemiddelde CEDEO beoordeling van 9,5
 • Praktijkgericht taalbeheersing verbeteren
 • Zes vestigingen in Nederland

Een cursus zakelijk Frans op maat


Een cursus zakelijk Frans is een eerste stap naar uw succes op de Franse markt. Want een goede beheersing van de Franse taal en omgangsvormen opent deuren die anders gesloten blijven. Wij helpen u om uw Franstalige contacten zelfverzekerder tegemoet te treden en resultaatgericht zaken met hen te kunnen doen met een training die volledig op uw taalniveau en behoefte is afgestemd.

Wij verzorgen de cursus zakelijk Frans op onze vestigingen in: Amsterdam, Arnhem, Enschede, Papendrecht, Rijswijk en Zeist.


Wat leert u tijdens onze cursus zakelijk Frans?

Wij helpen u met de Franse taal en met het toepassen van het juiste vakjargon. U leert het grote belang begrijpen van formaliteit en wijze van aanspreken in omgangsvormen en zakelijke cultuur. U krijgt inzicht in de hiërarchie bij besluitvormingsprocessen en de geheel andere rol van vergaderingen daarbij. En uiteraard nemen we u mee in de Franse cultuur in het algemeen.


Waarom een taalcursus Frans bij Elycio Talen?

 • Elke taalcursus is voor ons maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda;
 • Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers, die u helpen op praktische en doeltreffende wijze uw kennis van het Frans te verbeteren;
 • Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie;
 • Maximaal resultaat dankzij onze beproefde en ISO-gecertificeerde leermethodes.
 • Onze taaltrainingen scoren een kwaliteitscijfer van 9,5 bij het onafhankelijke CEDEO klanttevredenheidsonderzoek.

 • Scroll naar de trainingsvormen

  Informatiepakket aanvragen!

  Aanhef:
  Voornaam
  Achternaam
  Bedrijf
  E-mail
  Telefoon:
  Taal:
  Vestiging:
  Hoe heeft u ons gevonden?:
  Selecteer uw interesse(s)
  Incompany Taaltraining
  Individuele Taaltraining
  Open Groepstraining
  Staatsexamen NT 2
  E-learning
  Tekst en vertaling
  Taalassessments

  TESTIMONIAL


  Ervaringen van onze cursisten

  Elycio Talen heeft een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,5 (PDF)

  “Helaas is het niet mogelijk om op het evaluatieformulier ‘zeer goed’ aan te kruisen. Anders was dit zeker van toepassing op de trainer van Elycio. Ik heb de maandagavonden niet ervaren als een cursus, maar een bijeenkomst waarbij iemand zijn kennis en ervaring met ons wilde delen. Ik vind het dan ook jammer dat het alweer voorbij is. Bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan.”John Otten, Scania Zwolle

  U kiest uit de volgende trainingsvormen bij een cursus zakelijk Frans


  Maatwerk individuele training Frans

  Onze meest geboekte taalcursus! Maatwerk in ieder detail: volledig afgestemd op uw persoonlijke doelen, (leer)mogelijkheden en agenda. Praktijkgericht, efficiënt en doeltreffend. Samen met uw persoonlijke trainer werkt u aan de actieve beheersing van taal, vakterminologie en zakelijke omgangsvormen.

  Meer over individuele taaltraining

  Maatwerk incompany training Frans

  Groepen van maximaal 8 collega´s van gelijk niveau werken samen aan het verbeteren van hun zakelijke taalvaardigheid. De training wordt volledig afgestemd op de dagelijkse praktijk van de deelnemers en is direct toepasbaar in het werk. Doelen en planning van de training worden vastgesteld in overleg met opdrachtgever en deelnemers.

  Meer over inCompany trainingen

  Open groepstrainingen Frans

  Met maximaal 8 deelnemers van gelijk niveau werkt u aan verbeteren van de spreek- en luistervaardigheid in algemene zakelijke situaties. De training omvat 10 wekelijkse lesavonden op een locatie van Elycio Talen.

  Meer over open groepstraining

  E-learning en Blended learning

  Voor mensen die vaak onderweg zijn of die zelfstandig Engels willen studeren in eigen tijd en tempo is er het programma Rosetta Advantage. In overleg met een deskundige trainer wordt een leerpad uitgezet. U kunt (naar keuze begeleid of onbegeleid) een jaar lang studeren aan de hand van zeer divers studiemateriaal. Ook in combinatie met een face-to-face training.

  Meer over E-learning en Blended learning
   

  Heeft u vragen over een cursus zakelijk Frans of wilt u zich direct inschrijven?


  Neemt u voor verdere inlichtingen over onze taalcursus Frans contact op met één van de vestigingen van ons taleninstituut. Of vul het online formulier in en vraag zo onze brochure aan.


  VESTIGINGENDIRECT INSCHRIJVEN