Een cursus zakelijk Engels bij Elycio Talen. Bewezen deskundig met 50 jaar ervaring.


Waarom Elycio Talen?

 • Uitgebreide intake en analyse
 • ISO 9001 gecertificeerd
 • Praktijkgericht programma op maat
 • Gemiddelde CEDEO beoordeling van 9,5
 • Ervaren taaltrainers, native speakers
 • Zes vestigingen in Nederland

Cursus zakelijk Engels


Een cursus zakelijk Engels is ideaal voor bedrijven met internationale contacten. U leert de geschreven en ongeschreven wetten van het zakelijk Engels kennen zodat u succesvoller en zelfverzekerder uw Engelstalige contacten tegemoet kunt treden en vanaf het eerste moment resultaatgericht zaken met hen kunt doen.

Wij verzorgen de cursus zakelijk Engels op onze vestigingen in: Amsterdam, Arnhem, Enschede, Papendrecht, Rijswijk en Zeist. Ook kunt u kiezen voor een incompany taaltraining bij u op locatie.


Wat leert u tijdens onze cursus zakelijk Engels?

Wij helpen u met de taal en het vakjargon. Bovendien maken we u bekend met aanspreekvormen en zakelijke formuleringen in het Engels, met gebruiken en gewoontes en met de hiërarchie in besluitvorming in Angelsaxische culturen. U leert begrijpen wat er wel of niet wordt gezegd en wat dat wel of juist nìet betekent.


Een praktijkgerichte cursus zakelijk Engels op maat

 • Elke taalcursus is voor ons maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda;
 • Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers, die u helpen op praktische en doeltreffende wijze uw kennis van het Engels te verbeteren;
 • Praktisch en doeltreffend, het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie;
 • Maximaal resultaat dankzij onze beproefde en ISO-gecertificeerde leermethodes;
 • Onze taaltrainingen scoren een kwaliteitscijfer van 9,5 bij het CEDEO klanttevredenheidsonderzoek.

 • Scroll naar de trainingsvormen

  Informatiepakket aanvragen

  Aanhef:
  Voornaam
  Achternaam
  Bedrijf
  E-mail
  Telefoon:
  Taal:
  Vestiging:
  Hoe heeft u ons gevonden?:
  Selecteer uw interesse(s)
  Incompany Taaltraining
  Individuele Taaltraining
  Open Groepstraining
  Staatsexamen NT 2
  E-learning
  Tekst en vertaling
  Taalassessments

  TESTIMONIAL


  Ervaringen van onze deelnemers

  De Cursus Zakelijk Engels van Elycio Talen heeft een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,5 (PDF)

  “Helaas is het niet mogelijk om op het evaluatieformulier ‘zeer goed’ aan te kruisen. Anders was dit zeker van toepassing op de trainer van Elycio. Ik heb de maandagavonden niet ervaren als een cursus, maar een bijeenkomst waarbij iemand zijn kennis en ervaring met ons wilde delen. Ik vind het dan ook jammer dat het alweer voorbij is. Bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan.”John Otten, Scania Zwolle

  U kunt kiezen uit de volgende trainingsvormen:


  Maatwerk individuele training zakelijk Engels

  Onze meest geboekte taalcursus! Maatwerk in ieder detail: volledig afgestemd op uw persoonlijke doelen, (leer)mogelijkheden en agenda. Praktijkgericht, efficiënt en doeltreffend. Samen met uw persoonlijke trainer werkt u aan de actieve beheersing van taal, vakterminologie en zakelijke omgangsvormen.

  Meer over individuele trainingen

  Maatwerk incompany zakelijk Engels

  Groepen van maximaal 8 collega´s van gelijk niveau werken samen aan het verbeteren van hun zakelijke taalvaardigheid. De training wordt volledig afgestemd op de dagelijkse praktijk van de deelnemers en is direct toepasbaar in het werk. Doelen en planning van de training worden vastgesteld in overleg met opdrachtgever en deelnemers.

  Meer over incompany trainingen

  Open groepstrainingen zakelijk Engels

  Met maximaal 8 deelnemers van gelijk niveau werkt u aan verbeteren van de spreek- en luistervaardigheid in algemene zakelijke situaties. De training omvat 10 wekelijkse lesavonden op een locatie van Elycio Talen.

  Meer over open groepstrainingen

  E-learning en Blended learning

  Voor mensen die vaak onderweg zijn of die zelfstandig Engels willen studeren in eigen tijd en tempo is er het programma Rosetta Advantage. In overleg met een deskundige trainer wordt een leerpad uitgezet. U kunt (naar keuze begeleid of onbegeleid) een jaar lang studeren aan de hand van zeer divers studiemateriaal. Ook in combinatie met een face-to-face training.

  Meer over E-learning & Blended learning

  Workshop zakelijk Engels

  Met deze eendaagse workshop kunt u de beheersing van uw zakelijk Engels opfrissen én structureel verbeteren. De workshop zakelijk Engels verzorgen wij periodiek op onze vestigingen door heel Nederland.

  Bekijk onze workshops
   

  Interesse in een cursus zakelijk Engels?


  Neemt u voor verdere inlichtingen over onze taalcursus Engels contact op met één van de vestigingen van ons taleninstituut. Of vul het online formulier in en vraag zo onze brochure aan.


  VESTIGINGENDIRECT INSCHRIJVEN