Een Cursus zakelijk Duits bij Elycio talen. Bewezen deskundig met 50 jaar ervaring.


Waarom Elycio Talen?

 • Praktijkgerichte training op maat
 • ISO 9001 gecertificeerd
 • Leer de taal én zakelijke cultuur kennen
 • Gemiddelde CEDEO beoordeling van 9,5
 • Ervaren taaltrainers, native speakers
 • Zes vestigingen in Nederland

Cursus zakelijk Duits


Een cursus zakelijk Duits is van groot belang voor bedrijven met contacten in Duitstalige landen. Want Duitsland is nog steeds onze belangrijkste handelspartner. Een goede beheersing van de Duitse taal en omgangsvormen opent deuren en is cruciaal voor zakelijk succes. Wij helpen u om uw Duitstalige contacten zelfverzekerder tegemoet te treden en resultaatgericht zaken met hen te kunnen doen met een training die volledig op uw niveau en behoefte is afgestemd.

Wij verzorgen de cursus zakelijk Duits op onze vestigingen in: Amsterdam, Arnhem, Enschede, Papendrecht, Rijswijk en Zeist. Ook kunt u kiezen voor een incompany taaltraining bij u op locatie.


Wat leert u tijdens onze cursus zakelijk Duits?

Wij helpen u met de Duitse taal en uw vakjargon. We maken u bekend met gangbare aanspreekvormen en zakelijke formuleringen in het Duits. Bovendien krijgt u inzicht in lokale gebruiken en gewoontes en in de wijze van besluitvorming. U leert het belang van formaliteit in omgangsvormen en begrijpt de verschillen in het zakelijk denken binnen de verschillende Duitse regio´s.


Een praktijkgerichte cursus zakelijk Duits op maat

 • Elke taalcursus is voor ons maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda;
 • Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers, die u helpen op praktische en doeltreffende wijze uw kennis van het Duits te verbeteren;
 • Praktisch en doeltreffend, het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie;
 • Maximaal resultaat dankzij onze beproefde en ISO-gecertificeerde leermethodes;
 • Onze taaltrainingen scoren een kwaliteitscijfer van 9,5 bij het CEDEO klanttevredenheidsonderzoek;
 • Elycio Talen verzorgt al sinds 1966 professionele taaltrainingen voor de zakelijke markt.

Bekijk de diverse trainingsvormen

Informatiepakket aanvragen

Aanhef:
Voornaam
Achternaam
Bedrijf
E-mail
Telefoon:
Taal:
Vestiging:
Hoe heeft u ons gevonden?:
Selecteer uw interesse(s)
Incompany Taaltraining
Individuele Taaltraining
Open Groepstraining
Staatsexamen NT 2
E-learning
Tekst en vertaling
Taalassessments

TESTIMONIAL


Ervaringen van onze deelnemers

Elycio Talen heeft een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,5 (PDF)

“Helaas is het niet mogelijk om op het evaluatieformulier ‘zeer goed’ aan te kruisen. Anders was dit zeker van toepassing op de trainer van Elycio. Ik heb de maandagavonden niet ervaren als een cursus, maar een bijeenkomst waarbij iemand zijn kennis en ervaring met ons wilde delen. Ik vind het dan ook jammer dat het alweer voorbij is. Bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan.”John Otten, Scania Zwolle

U kunt kiezen uit de volgende trainingsvormen:


Maatwerk individuele training Duits

Onze meest geboekte taalcursus! Maatwerk in ieder detail: volledig afgestemd op uw persoonlijke doelen, (leer)mogelijkheden en agenda. Praktijkgericht, efficiënt en doeltreffend. Samen met uw persoonlijke trainer werkt u aan de actieve beheersing van taal, vakterminologie en zakelijke omgangsvormen.

Meer over onze individuele trainingen

Maatwerk Incompany training Duits

Groepen van maximaal 8 collega´s van gelijk niveau werken samen aan het verbeteren van hun zakelijke taalvaardigheid. De training wordt volledig afgestemd op de dagelijkse praktijk van de deelnemers en is direct toepasbaar in het werk. Doelen en planning van de training worden vastgesteld in overleg met opdrachtgever en deelnemers.

Meer over onze incompany trainingen

Open groepstrainingen Duits

Met maximaal 8 deelnemers van gelijk niveau werkt u aan verbeteren van de spreek- en luistervaardigheid in algemene zakelijke situaties. De training omvat 10 wekelijkse lesavonden op een locatie van Elycio Talen.

Meer over onze open groepstrainingen

E-learning & Blended learning

Voor mensen die vaak onderweg zijn of die zelfstandig Duits willen studeren in eigen tijd en tempo is er het programma Rosetta Advantage. In overleg met een deskundige trainer wordt een leerpad uitgezet. U kunt (naar keuze begeleid of onbegeleid) een jaar lang studeren aan de hand van zeer divers studiemateriaal. Ook in combinatie met een face-to-face training.

Meer over onze e-learning & blended learning oplossingen
 

Heeft u vragen over een Cursus Zakelijk Duits of wilt u zich direct inschrijven?


Neemt u voor verdere inlichtingen over onze taalcursus Duits contact op met één van de vestigingen van ons taleninstituut. Of vul het online formulier in en vraag zo onze brochure aan.


VESTIGINGENDIRECT INSCHRIJVEN